MIYU NAAM
WACHTWOORD
ik ben mijn wachtwoord vergeten
 
 
 
     
     

Zwarte TourmalijnKleur, patroon, vorm

Zwart natuurlijk! Soms schittert de steen als je 'm in de zon legt. Je herkent de Zwarte Tourmalijn als je je buidel of schatkist opent en je voelt allemaal vlakken. De Zwarte Tourmalijn is vaak 6 of 8 hoekig. Aan de twee uiteinden is de steen vaak wat ruw, maar de andere vlakken zijn meestal glad. Verwar hem niet met de Granaat. De Granaat heeft ook vlakken maar is meestal echt rond. En als je een Granaat in het licht houdt, zie je een donkerrode gloed. Bij de Zwarte Tourmalijn niet.

Wat kan deze steen
voor jou betekenen?

Krachten

Wil je goed kunnen zingen? Wrijf met mij 3 keer over je lippen en je zingt de sterren van de hemel en je ziet er vetcool uit. Je hebt een enorme uitstraling! (Grote popsterren dragen vaak een Zwarte Tourmalijn bij zich, vooral bij een groot concert)

Helende krachten

Koppijn van al het MSN’en of SMS’sen…..ik haal alle negatieve en schadelijke stralingen weg.

Sterrenbeeld

Waterman, jij houdt zo van vrijheid en onderzoekt alles. De Zwarte Tourmalijn is een goede beschermsteen voor jou.

Hoe blijft de steen
krachtig?

Zing voor mij een van je favoriete nummers. Dat geeft mij weer extra glans en schoonheid.

Levenskracht

Schoonheid

Oerkracht

Succes

Kracht in
de MiYu wereld

Zwarte Tourmalijn komt van Aquarius. De spinnen wrijven hun kaken voor het zingen met zwarte toermalijn in. Bij mensen werkt dat ook: haal de steen drie keer langs je lippen en zingen maar! De meisjes van K3 schijnen altijd een Zwarte Tourmalijn in hun handtas te hebben en dat geldt ook voor Shakira.

Leuk om te weten

Zwarte Tourmalijn is al heel lang bekend. Hij werd eigenlijk alleen gebruikt als rouwsieraad wanneer iemand overleden was. In de 17e eeuw werd zwarte toermalijn gezien als een symbool van wijsheid. De Arabieren zagen in tourmalijn een steen van de zon, die een enorme beschermkracht zou hebben!

Hardheid

7,5! Hard hoor.

Vindplaats

Brazilië, Sri Lanka, Afrika, VS, West-Australië, Afghanistan en Italië

 
 

Ben jij een waterman?

Jij bent een Waterman. Altijd op zoek naar de waarheid. De wereld heeft jouw inzichten nodig om het ideale te kunnen bereiken. Je wilt je eigen dingen kunnen doen, maar ook alles samen met vrienden. Water houdt je geest koel.Crazy Lace Agaat

Crazy Lace Agaat

Rhodoniet

Rhodoniet

Zwarte Tourmalijn

Zwarte Tourmalijn